Vanhat  päivitykset

23.07.17 Tässä muutaman päivän sisällä meille on muuttanut muutama uusi hevonen, ja jopa yksi poni! Talleja remontoitiin ja hevosia siirreltiin, ja nyt meillä alkaa todella pieni ponikasvatus myös. Tämän aloittaa upeaakin upeampi nuori vuonistamma Minttu! Tämän lisäksi Vimma varsoi kauniin tammavarsan ja meille muutti uusi Kaunovaaralainen Kielo! 

18.07.2017 Voisiko joku kontrolloida minua ja komentaa lopettamaan hevosten ostelun? Olisittepa nähneet kaksosten ilmeet, kun talutin trailerista ulos sydäntenmurskaajan Nupun Valvinnan! Tallimme toinen Nuppulanharjulainen pääsikin Kristallin kanssa samaan tarhaan hieromaan ystävyyttä. 

03.07.2017 Tammamääräkin kasvoi vielä yhdellä, Kultatähti varsoi kauniin kulomustan pienhevoskokoisen tamman, joka asiallisesti saikin sitten nimen Riekontorpan Mustaa Kultaa! 

26.6.2017 Orikatras sen kun vain kasvaa, meille muutti supersuloinen Helmiahon Myrskynmetsästäjä! Tämä raudikko pääsikin Reiskan ja Taunon kanssa samaan tarhaan, saa nähdä yrittääkö Tauno kyykyttää tämänkin nuorikon. 

22.6.2017 Taimen sisarpuoli Kaunon Kultaliekki muutti tänään talliin, tamma pääsi sisarensa seuraan tarhailemaan! Lisse sopeutui hyvin tammojen seuraan ja eiköhän tästäkin tule yksi meidän tallin hienoimmista hepoista!

20.6.2017 Kouluhepoille Kaskelle ja Luumulle arvonimet SV-I, Kisselle ja Taimelle SV-II:set - hienosti esitetyt hepat, tän ylpeämpi ei voisi millään olla! 

7.6.2017 Kouluponit Kaski, Luumu, Taimi ja Kisse ilmoitettu kesäkuun SV-tilaisuuteen ja Tauno YLA-tilaisuuteen! Toivottavasti koulunelikko pärjää hienosti. Aiemmin Kaski, Tauno, Taimi ja Kisse ilmoitettu KV-tilaisuuteen - johan rullaa!

22.5.2017 Järjestyksessä 11. riekontorppalainen on syntynyt ja saanut nimekseen Riekontorpan Jelmeri! Onnea tuoreelle äidille Pikkikselle. 

21.5.2017 Maisalle, Marjalle ja Kikalle kaikille SV-II -arvonimi, hienoa neidit!

20.5.2017 Kuinka monta uutta hevosta on liikaa? Uusin tammavahvistus saapui tänään, nelivuotias Ponipalleron Maikki tuli "häiritsemään" Maisan, Vimman ja Taimen tarhaelämää - neidit eivät rauhoittuneet moneen tuntiin uuden tuttavuuden saavuttua. Myös Kisse sai tänään ensimmäisen varsansa, joka tosin on kolmas riekontorppalainen tallin ulkopuolella!

18.5.2017 Meille muutti uusi tuttavuus, Fiktion Kaski, joka sopeutui heti elämään Taunon ja Reiskan kanssa samassa tarhassa, vaikka vanhat orit kolmivuotiasta vähän pomottelivat.

 

8.5.2017 Vimma, Taimi ja Kisse ilmoitettu kesäkuun kantakirjaustilaisuuteen, nyt jännittää! + yhdeksäs riekontorppalainen syntyi, tervetuloa Riekontorpan Tyhmä Kuu!

 

5.5.2017 Hevosten kisaurat jatkuvat hiljalleen ja toukokuun varsat ovat suunnitteilla. SV-tilaisuuteen ilmoitin Marjan, Kikan ja Maisan!